Targul de Paste de la Timisoara, pe jumatate cat cel de Craciun la Timisoara. Ce vom gasi la casutele din centru?

TIMISOARA. S-au incheiat inscrierile pentru Targul de Paste de la Timisoara, care se va deschide la finalul lunii martie. Numarul de cereri pentru targul din acest an este mai mare decat cel de anul trecut.

CITESTE SI: Lovitura in Piata Flavia din Timisoara! 

Targul de Paste din 2017 va fi, ca marime, pe jumatatea celui deschis cu ocazia sarbatorilor de iarna. 48 de firme si-au depus dosarele la Casa de Cultura de la Timisoara pentru Targul de Paste. La casutele ce vor fi ridicate in acest an in Piata Operei vom vedea produse traditionale, dulciuri produse in casa, obiective decorative si artizanat, produse de patiserie, kurtos colac, dar si vinuri.

CITESTE SI: Uimitor de cati oameni este nevoie pentru a fura un ATV, la Timisoara

O sa avem si unele elemente decorative. Va arata bine targul. Vom avea numai in centru si va fi un targ mai restrans. Fata de Targul de Craciun, acesta e doar pe jumatate„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, managerul Casei de Cultura Timisoara, Pavel Deheleanu.

Targul de Paste din acest an se va desfasura intre 25 martie si 18 aprilie, casutele fiind amplasate doar in Piata Victoriei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...