Targ de servicii si produse bio-eco-naturale

Zona librariei Carturesti din Iulius Mall se va anima, in perioada 4 - 7 noiembrie, odata cu desfasurarea targului de servicii si produse bio-eco-naturale. Organizatori sunt Star Expo in colaborare cu Iulius Mall Timisoara. La "Expo Bio-Brumar",  peste 30 de firme si producatori particulari, cabinete si centre de medicina naturiste din Romania si Ungaria vor oferi o gama larga de servicii si produse alimentare, suplimente nutritive, cosmetice, de ingrijire, produse de curatenie si intretinere sau pentru mediu ambiental, dulciuri si carti.

Zona librariei Carturesti din Iulius Mall se va anima, in perioada 4 – 7 noiembrie, odata cu desfasurarea targului de servicii si produse bio-eco-naturale. Organizatori sunt Star Expo in colaborare cu Iulius Mall Timisoara.

La „Expo Bio-Brumar”,  peste 30 de firme si producatori particulari, cabinete si centre de medicina naturiste din Romania si Ungaria vor oferi o gama larga de servicii si produse alimentare, suplimente nutritive, cosmetice, de ingrijire, produse de curatenie si intretinere sau pentru mediu ambiental, dulciuri si carti.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.