Noutati :

Targ de antichitati in weekend la Iulius Mall Timisoara. Cum suna si o expozitie BIO?

27 martie, 2014 - 09:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Nu v-ati facut inca planuri pentru sfarsitul de saptamana? Sunteti asteptati la mall, la o noua editie a Expo Bio si o alta a targului de antichitati.

Dedicat unui stil de viata sanatos, targul de produse bio, eco, naturale va avea loc la parterul mall-ului, timp de 3 zile, in perioada 28-30 martie.

Zeci de expozanti din Romania si Ungaria ii asteapta pe cei interesati cu o gama completa de produse bio-ecologice din domenii precum: alimentatie, produse apicole, intretinere corporala, make-up, curatenie, aparatura de uz casnic, articole naturiste, produse de medicina naturistă etc.

Tot in acest week-end, de vineri pana duminica inclusiv, la demisolul mall-ului, colectionarii de obiecte cu dichis isi dau intalnire cu publicul la o noua editie a Targului de Antichitati. Timp de trei zile, clientii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze piese dintre cele mai diverse, de la argintarie, bijuterii, numismatica, pana la mic mobilier, tablouri, ceasuri si numeroase alte articole cu povesti care asteapta a fi istorisite.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor