Targ de antichitati, Bag Expo si evenimente pentru copii, la Iulius Mall Timisoara

La Iulius Mall Timişoara, finalul de săptămână înseamnă cumpărături la magazinele preferate, premii, teatru de păpuşi, expoziţie de piese LEGO® şi târguri tematice.

Până duminică inclusiv, demisolul Iulius Mall Timişoara găzduieşte târgul Bag Expo, iar ediţia aceasta este dedicată începutului anului școlar, fiind locul în care fiecare elev își va găsi ghiozdanul potrivit preferințelor sale, dar şi serviete, genți și rucsacuri pentru laptop. Tot aici, clienţii vor avea la dispoziţie numeroase modele de genți, plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete, clutch-uri, trollere şi genţi de voiaj, borsete, portofele, curele și multe altele.

Până duminică inclusiv, la demisolul Iulius Mall sunt aşteptate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile și accesoriile. Târgul Expomineralia a pregătit bijuterii create din roci, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Ediţia aceasta este dedicată florilor de mină.

Târgul de antichităţi revine la mall, în acest final de săptămână. Aproximativ 25 de colecţionari de frumos din întreaga regiune îi aşteaptă pe clienţi, la parterul mall-ului, în perioada 14 – 16 septembrie 2018. Bijuterii, ceasuri de colecție, argintărie veche, porţelanuri, numismatică, filatelie, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele vor încânta privirile publicului.

Copiii sau pasionaţii jocurilor LEGO® sunt aşteptaţi în acest weekend, la Brickenburg Expo. De vineri şi până duminică inclusiv, în zona magazinul Intersport, membrii Asociaţiei Brickenburg vor expune, pe o suprafaţă impresionantă, machete realizate din milioane de piese LEGO®. În plus, copiii vor avea ocazia să îşi pună în valoare creativitatea la atelierele special organizate.

Copiii au program şi duminică, la mall. De la ora 12.00, sunt aşteptaţi în food court, la piesa de teatru de păpuşi „Vistiernicul cel avar”.

Până pe 16 septembrie, la Iulius Mall continuă campania „Mămici cool la back to school”. Primii 100 de participanți din fiecare zi vor primi un premiu garantat, iar pe 17 septembrie vor fi premiați câte 18 clienți, astfel: șapte vor primi tablete, alţi șapte vor merge la shopping, doi vor avea rucsacuri U Man și alți doi le vor oferi copiilor penny board-uri U Man. Tot pe 17 septembrie va fi desemnat și marele câștigător, care va pleca cu familia într-un city break la Europa Park, în Germania.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...