Noutati :

Taranistii din judetul Timis isi aleg presedintele. Vezi cine candideaza pentru sefia PNTCD Timis!

29 mai, 2013 - 02:06 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Organizatia judeteana Timis a PNTCD isi va alege conducerea, in cadrul unei conferinte extraordinare care se va desfasura in 7 iunie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara si la care este invitat sa participe presedintele Aurelian Pavelescu.

Actualul presedinte interimar al PNTCD Timis, Valentin Moldovan a spus ca in cadrul evenimentului va fi ales un nou Birou Judetean de Conducere, format din presedinte, prim-vicepresedinte, secretar general si 12 vicepresedinti.

Termenul-limita pentru depunerea candidaturilor este finele saptamanii. Candidaturile se depun sub forma de motiune. Fiecare presedinte candideaza cu o echipa. Eu imi voi depune candidatura. Cvorumul maxim este 186 de delegati din 41 de organizații din tot judetul. Vine si președintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, la conferinta”, a declarat Moldovan.

Potrivit lui Moldovan, fostul lider taranist Gheorghe Ciuhandu a fost invitat sa ia parte la evenimentul din data de 7 iunie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...