Noutati :

Taraful lui Elvis Nasturica i-a compus o manea de divort lui Cristi Borcea

9 mai, 2011 - 11:31 AM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Dupa ce au compus o melodie dedicata casatoriei Printul William cu Kate Middleton, Mirela si Elvis Nasturica s-au gandit la o piesa pentru Cristi Borcea si iubita lui, Alina Vidican.

Divortul lui Cristi Borcea nu putea fi ratat de lautari, iar Taraful Nasturica i-a compus o manea actionarului dinamovist si iubitei sale Alina Vidican, cu care se va casatori de indata ce procesul de separare de sotia Mihaela va fi finalizat.

„Ne-am gandit sa compunem un cantec pe care sa-l dedicam lui Cristi Borcea, barosanul de la Dinamo, care divorteaza. Melodia este a cunoscutei piese Sharaiman, care se potriveste foarte bine cu versurile”, a declarat Elvis Nasturica.

Piesa „Divort de barosan” aminteste si de ultimele despartiri de rasunet din lumea vedetelor de pe la noi, cele ale cuplurilor Monica si Irinel Columbeanu si Pepe si Oana Zavoranu.

Versurile melodiei sunt: „Frunza verde si-o lalea,/ Anul asta-i de belea./ Ce o fi cu barosanii,/ Parca i-a lovit tsunami./ Divorteaza Columbeanca/ si Pepe de Zavoranca/ Mai e o stire de vaza/ Cristi Borcea divorteaza./ De vreo sapte ani incoace/ A stat Borcea ca pe ace/ I-a tras Cupidon sageata/ si Alina l-a dat gata.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor