Noutati :

Taieri din salariu! Vor fi sanctionati profesorii din comisia de bac de la Lovrin unde in sesiunea din iulie au fost 100 de lucrari identice

30 august, 2011 - 12:27 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. 98 de lucrari identice au fost descoperite la Lovrin, la prima sesiune a bacalaureatului din 2011. Pentru aceasta, nu mai putin de 25 de profesori au primit sanctiuni, iar elevii nu vor mai putea sustine examenul pana anul viitor.

Celor 25 de profesori care au fost la centrul de la Lovrin in vara acestui an, li de va trage din salariu 10% timp de 6 luni, dar vor putea preda in continuare.

Acestia nu vor mai avea voie, insa, sa participe la examenul de bacalaureat timp de 5 ani. Mai mult, la Lovrin nu va mai fi centru de examen anul viitor. Sanctiunea a fost data pentru neglijenta de catre Inspectoratului Scolar Judetean Timis.

In sesiunea de vara a bacalaureatului, 98 de lucrari au continut pasaje asemanatoare la unele materii. O comisie de recorectare a decis anularea lor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...