Noutati :

Sute de timisoreni si-au facut buletine de identitate fix in ziua votului, la Evidenta Populatiei! Vezi de ce!

10 iunie, 2012 - 01:22 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: ELECTORAL
1


TIMISOARA. Sute de timisoreni si-au innoit cartile de identitate ca sa poata vota primarul Timisoarei si presedintele Consiliului Judetean Timis. Unii dintre ei profita de moment, de programul special al institutiei, ca sa scape de cozile infernale din timpul saptamanii!

Peste 300 de timisoreni s-au prezentat de dimineata la Evidenta Populatiei Timisoara ca sa-si schimbe cartea de identitate cu una noua sau cu una provizorie, ca sa poata merge la vot.

Pana la ora 12 am avut peste 300 de persoane care au depus actele pentru eliberarea de carti de identitate profizorii sau finale. Si sambata am eliberat peste 650 de carti de identitate”, ne-a spus Carmen Gavadescu, sef serviciu Serviciul Evidentei Populatiei Timisoara.

Nu toate persoanele care si-au depus acte pentru eliberarea cartii de identitate intentioneaza sa voteze astazi. Unii au speculat momentul pentru a-si schimba documentele oficiale in cateva ore si pentru a evita cozile din timpul saptamanii, dar si durata de asteptare, de cateva zile pana primesc actele noi.

Noi nu putem verifica daca si votaza cei carora le eliberam cartile de identitate. Aceasta este motivatia lor si unii profita de acest lucru. Daca nu au toate actele, le eliberam documente provizorii, dar daca au toate actele, atunci le eliberam o carte noua de identitate”, adauga Carmen Gavadescu.

Am venit sa ne schimbat buletinele. Ne-am schimbat domiciliul si am vrut sa venim sa depunem astazi actele pentru ca nu este atat de aglomerat ca in timpul saptamanii. Din pacate, nu putem merge la vot, desi am vrea, pentru ca vor trece 3-4 zile pana ne vin buletinele”, recunoaste Vasile Bledea, unul dintre timisorenii care au depus actele pentru documente noi.

Vreau sa merg sa votez, dar mi-a expirat buletinul. Asa ca am venit sa-l schimb. Peste cateva ore o ne intoarcem dupa cartile de identitate soi vom merge la vot. Cu ocazia asta am reusit sa ne si innoim buletinele. O sa votez pentru o schimbare a administratiei ca de prea mult lucrurile merg la fel, adica nu foarte bine”, ne-a spus Petru Pop, un tinar care a depus actele la ghiseu.

La Evidenta Populatiei este deschis, in duminica alegerilor, pana la ora 21.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Am auzit ca PSDistii sunt pe val! Bai frate intelg sa iasa Robu da Bojin? Ne-am zapacit de cap? Vrem sa fim condusi de comunisti?