Sute de specialisti la Timisoara, unde prezinta un nou concept terapeutic, ce te ajuta sa ai dinti ficsi intr-o zi

TIMISOARA. Peste 450 de specialisti din Romania si din strainatate au ajuns la Timisoara, unde participa la cel mai mare forum in incarcarea imediata a implanturilor dentare. Congresul se adreseaza medicilor dentisti, dar si tehnicienilor dentari si se va desfasura astazi si maine la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

„Suntem foarte bucurosi ca putem organiza in Timisoara cea de-a patra editie a fast & fixed forum, manifestare care se adreseaza medicilor dentisti, dar in egala masura si tehnicienilor dentari. Specializarea este incarcarea imediata a implanturilor dentare. Noi consideram ca pacientul nu ar trebui sa-si astepte dintii nici macar o zi sau doua. Avem specialisti care au venit din 10 tari, avem participare care zic ca este larg raspandita, predominant din Romania, iar timp de doua zile speakerii nostrii vor arata tehnici noi, lucruri noi”, spune Florin Odaban, manager Breden Romania.

In cadrul forumului vor fi prezentate cele mai noi idei si solutii din domeniul stomatologiei, exemplificate cu cazuri clinice, unele dintre ele monitorizate pe parcursul ultimilor 10 ani.

Adresat atat medicilor, cat si tehnicienilor, forumul reprezinta chintesenta actualitatii in incarcarea imediata. Siguranta si predictibilitatea incarcarii imediate a implanturilor a fost indelung studiata, probata prin nenumarate studii clinice. Integrarea rezultatelor stiintifice sugerate de cercetatori in practica de zi cu zi ramane inca o provocare pentru echipa care face restaurarea complexa a pacientului.

„SKY fast & fixed” este cel mai rapid si sigur tratament german pentru pacientii edentati care vor sa aiba dinti ficsi. Conceptul este orientat catre dorintele pacientilor si este optimizat protetic iar constructia definitiva este posibila cu mai multe variante protetice.

Confortul oferit pacientului de acest tratament este fara egal tocmai prin faptul ca acesta primeste chiar in ziua singurei interventii chirurgicale o constructie fixa, formata cel mai adesea din 10 dinti. Un alt avantaj major este ca SKY fast & fixed poate fi oferit pentru un pret fix, foarte simplu de calculat pentru medic si cunoscut de pacient inainte de acceptarea tratamentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.