Sute de oameni raman fara apa mai multe ore la Timisoara. Presiune scazuta si intr-o localitate din judet

TIMISOARA. Aquatim continua modernizarea retelei de distributie si opreste apa mai multe ore pentru o interventie la Timisoara.

Joi, 9 februarie, intre orele 9-16, la intersectia strazilor Aurel Popovici si Constantin Brancusi se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul “Execuție retele de apa si canalizare Timișoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Teodor Mihaly, Constantin Brancusi si la Punctul Termic de pe strada Vasile Lucaciu.

Tot joi, intre orele 9-12 se va efectua spalarea retelei de distributie in Bobda. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece perturbarea va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...