Sute de locuinte din Timisoara si un spital raman fara apa aproape o zi intreaga. Presiune scazuta la robinete intr-o localitate din judet

TIMISOARA. Aquatim continua interventiile de modernizare a retelei de distributie si opreste apa pe mai multe strazi din Timisoara.

Joi, 2 februarie, intre orele 8-16, la intersectia strazilor Aurel Popovici si Martir Sebastian Iordan se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul “Executie retele de apa si canalizare Timisoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Aurel Popovici, Constantin Brancusi, Martir Sebastian Iordan (inclusiv la Punctul Termic), precum si la Clinica de chirurgie oro-maxilo-faciala.

O alta interventie este programata in 2 si 3 februarie. Intre orele 9-14 se va efectua spalarea retelei de distributie in Colonia 2 din comuna Victor Vlad Delamarina. Pe durata lucrarilor presiunea apei va fi scazuta.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa.

De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.