Noutati :

Suspendarea celei de-a doua organigrame a administratiei Fritz, ridicata de instanta. Magistratii Curtii de Apel Timisoara cer Tribunalului sa rejudece cauza

20 septembrie, 2022 - 04:37 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
7

TIMISOARA. Primaria Timisoara anunta o victorie de etapa in instanta in procesul privind suspendarea celei de-a doua organigrame, din martie, intocmita de municipalitate.

Cu alte cuvinte, transmit reprezentantii administratiei Fritz, judecatorii au ridicat suspendarea si au trimis cauza inapoi spre rejudecare la Tribunalul Timis.

Si sindicatul lui Dominic Fritz infiintat in primavara in Primaria Timisoara, numit Sindicatul Angajatilor din Unitatea Administrativ Teritoriala Timisoara, despre care municipalitatea sustine ca numara acum 150 de salariati, a atacat decizia Tribunalului, alaturandu-se Primariei si Consiliului Local in lupta din instanta cu vechiul sindicat – Sindicatul Liber al Salariatilor din Primaria Timisoara si din subordinea Consiliului Local, condus de Tiberiu Negrei.

Practic, prin aceasta decizie, magistratii Curtii de Apel Timisoara au admis ca organigrama în vigoare nu are acelasi continut ca organigrama adoptata anul trecut, asa cum reclama Sindicatul liber al angajatilor din Primaria Timisoara si un numar de 13 fosti si actuali functionari.

In solidar cu Consiliul Local Timisoara si Primarul Municipiului Timisoara, decizia Tribunalului Timis a fost atacata si de Sindicatul Angajatilor din Unitatea Administrativ Teritoriala Timisoara. Acest sindicat reprezinta un numar de peste 150 de actuali angajati din Primaria Timisoara. Din acest moment, organigrama in vigoare adoptata prin HCL 90/2022 nu mai este suspendata„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

Va reamintim, in 16 martie, Consiliul Local Timisoara a aprobat doua hotarari, una prin care se infiinta Administratia pentru Educatie si Sanatate si o a doua care prevedea aprobarea organizarii si statului de functii pentru aparatul de specialitate. Practic, o noua organigrama a primariei, prin care s-au reorganizat o serie de posturi din cadrul institutiei. Aceasta era cea de-a doua organigrama propusa de administratia Fritz, dupa ce prima a fost suspendata in instanta.

Ramane de vazut ce vor decide mai departe magistratii de la Tribunalul Timis in privinta organigramei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 7comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Bravo Fritz, bravo!!! Excelent!!! Continua asa.

 2. Daca ne abtinem sa numim vechiului sindicat „Sindicatul lui Robu”, atunci ar fi decent sa nu etichetam noul sindicat (mai mare de altfel) drept „Sindicatul lui Fritz”. Pana la proba contrarie plecam de la premiza ca fiecare sindicat in parte reprezinta, in mod cinstit si legal, drepturile membrilor sai. Parca se numeste „deontologie jurnalistica”, nu?

  • Orice urma de deontologie jurnalistica s-a evaporat dupa ce a aparut materialul Recorder.

   • asa e, materialul recorder ultra deontolog facut de jurnalisti sponsorizati de securisti… care au uitat sa mentioneze si cu cati bani plateste USR jurnalisti in presa centrala si locala, ca nah, deontologie, frate

    • pai normal, ca doara de aia si platesc ca sa fie spurcati ailalti. ziarele platite de USR la TM se vad din avion, debanat, buletin de timisoara, tion, banatul maine

  • Nu stiu daca e cazul sa aspiram la impartialitate, cat timp in toate titlurile citim „Administratia Fritz” iar in timpul mandatului lui Robu n-am citit macar odata „administratia domnului sponsor”.

   • Tu, pana te-au racolat cretinii de postac imbecil ce esti n-ai citit nimic, si nu citesti nici acu, pt ca iti dauneaza la unicul neuron prin care iti filtrezi informatiile despre gloria USR, postac impartial:)))))))