Noutati :

SURSE: Mariea Stefan va fi director la Loga, iar Sorin Ionescu la Colegiul Banatean! Ce alte schimbari sunt pe lista ISJ Timis?

16 august, 2012 - 05:45 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
3

TIMISOARA. Lista cu cei care vor conduce scolile din Timis este definitivata de Inspectoratul Scolar Judetean Timis, insa este tinuta, la secret, de seful ISJ, Cornel Petroman. Noii directori vor fi instiintati pana la 1 septembrie.

Consiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean Timis a definitivat lista cu numele celor care vor conduce scolile din judetul Timis, insa cel putin deocamdata, aceasta nu este publica. E tinuta la secret de catre seful ISJ, Cornel Petroman.

„Exista o singura lista si aceea este la mine. Nimeni nu are acces la ea”, ne-a declarat Petroman.

Cu toate acestea, surse din cadrul ISJ ne-au declarat ca Mariea Stefan, care acum ocupa functia de inspector scolar general adjunct, este propunerea pentru conducerea Colegiului National C.D. Loga din Timisoara.

Si la Colegiul National Banatean ar urma sa se produca o schimbare. astfel, Florica Puscas ar putea fi inlocuita cu pesedistul Sorin Ionescu care in anii trecuti a fost adjunct la acelasi liceu.

Potrivit acelorasi surse, Anghel Pacurar ar urma sa conduca Liceul Auto din Timisoara.

Inspectorul scolar general a mai declarat ca cei care urmeaza sa conduca scolile din judetul Timis, prin delegatie, isi vor primi oficial actele de numire pana la 1 septembrie 2012.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Rusine USL pentru reinscaunarea pe scaunul de director a unui mare excroc precum Angel Pacurar! Nu a furat de ajuns? Nu si-a creat numeroase (si scandaloase) avantaje materiale personale din mandatele sale anterioare la Colegiul Ferdinand si la Liceul Auto? Rusine! Mare rusine! Pacat de elevii de la Liceul Auto. Va lua din nou automobilul folosit la practica de conducere si il va face masina sa de serviciu, iar elevii vor invata sa-l conduca cu privirea pe domnul Pacurar in rarele sale vizite la scoala pe care i-ati oferit-o.

  2. Vaiiii, dar cata transparenta!!!! In dulcele stil USL-ist!

  3. Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro