Opinia Timisoarei

Surpriza totala. Tiristul care a furat o camera de supraveghere dintr-o parcare a adus-o inapoi la DRDP Timisoara, si-a recunoscut vina si plateste pagubele. Video

TIMISOARA. Soferul de TIR care in urma cu 10 zile a furat o camera de supraveghere, montata de angajatii de la DRDP Timisoara pe un drum national unde se formau rampe de gunoi clandestine, isi toarna cenusa in cap.

CITESTE SI: Parcul ce adaposteste faimoasa Colonada Imperiala de la Buzias, inzestrat cu loc de joaca, aparate de fitness si internet. A fost lansata licitatia

Dupa ce imaginile postate de DRDP Timisoara in care se vede cum barbatul coboara din cabina tirului si demonteaza camera video au facut inconjorul tarii, barbatul a luat legatura cu autoritatile, recunoscandu-si vina. Acesta a povestit ca a luat dispozitivul pentru ca s-a gandit ca e… nefunctional.

Persoana filmata in noaptea de 15/16 aprilie in timp ce demonta camera si-a recunoscut vina, contactand atat SDN Arad, cat si DRDP Timisoara. Soferul a motivat ca a fost o greseala, crezand ca este o camera nefunctionala, si a mentionat ca va suporta paguba.

Apreciem gestul soferului, dar SDN Arad a facut, in paralel, plangere penala prin care a sesizat savarsirea infractiunilor de distrugere si furt calificat, constituindu-se parte civila pentru recuperarea integrala a prejudiciului„, au anuntat reprezentantii DRDP.

Parcarea de pe DN&, din zona Pecica-Nadlac urmeaza sa fie supravegheata video din nou, astel incat cei care obisnuiesc sa arunce gunoaie in aceasta zina sa poata fi prinsi.

 

Exit mobile version