Parcul ce adaposteste faimoasa Colonada Imperiala de la Buzias, inzestrat cu loc de joaca, aparate de fitness si internet. A fost lansata licitatia

TIMISOARA. Dupa ce a reusit sa reabiliteze cu bani europeni parcul simbol al orasului statiune Buzias si a restaurat Colonada Imperiala din vremea imparatului Franz Josef, acum primaria se preocupa de noi dotari pe bani europeni.

Aceasta pentru ca Buziasul sa devina mai atractiv si sa ofere si mai multe turistilor si localnicilor.

CITESTE SI: Vin aproape 22 de milioane de lei prin PNRR pentru Castelul Huniade din Timisoara. CJT a semnat contractul 

Primaria a lansat licitatia pentru dotarea parcului prin proiectul ‘Dezvoltarea infrastructurii pentru turismul balnear in Statiunea Buzias‘, dupa ce, la finalizarea reabilitarii parcului, s-au pus banci noi de doua feluri si s-a realizat sistemul de iluminat pe alei.

Acum se cauta firme care sa asigure pompe de apa si amenajarea unei cismele, asigurarea acoperirii cu internet wi-fi, echipamente pentru locuri de joaca si terenuri de sport, toaleta.

Practic, vor fi amplasate mai multe aparate de fitness, balansoare, un ansamblu de joaca din lemn, leagane, sistem de catarare de tip piramida, un carusel, un pod suspendat, un pod mobil si traseu de echilibristica pentru copii.

Valoarea estimata a contractului este de 504.390 lei fara TVA, adica putin peste 120.000 de euro cu TVA.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 12 mai.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Arata oribil, si-au batut joc de tot parcul. Beton peste tot si dale cubice sa te impiedici cand mergi. Era cadran solar inainte cu vegetatie.

  • Asa s a facut in toate orasele ROMANIEI ! Doar betoane,!

 2. Bani risipiti.
  Vor avea tiganii ce sa fure si sa distruga!

 3. Am fost acum 2 ani!
  ORIBIL
  Parcul într-o incercare anemică de refacere , multe cladiri parasite in paragină, altele ca fostul cinematograf efectiv dărâmate, canalele pline cu apă împuțita și cadavre de animale. Și când te gândești că sunt indivizi care iau bani grei să aibă grijă de toate acestea!
  Mafie….