Surpriza pe care ti-o pregateste Facebook. Ce se va intampla cu informatiile pe care le primesti prin aplicatia Messenger?

Facebook pregateste o noua schimbare importanta pentru toti utilizatorii care folosesc aplicatia Messegner. Utilizatorii vor putea avea, in curand, conversatii secrete, ce nu vor putea fi citite decat de catre participanti.

„Furnizarea catre utilizatori a unor mijloace de comunicare sigure contribuie in mod semnificativ la obiectivul de a face lumea mai deschisa si mai conectata”, a declarat vicepresedintele Facebook, David Marcu, pe pagina sa de pe reteaua de socializare.

Optiunea de criptare totala va fi utila mai ales celor care vor face schimb de informatii medicale sau care isi vor oferi datele personale sau financiare apropiatilor.

Citeste mai mult aici.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.