Surpriza acestor alegeri, parlamentarii USR din Timis si-au stabilit obiectivele pentru urmatorii 4 ani

TIMISOARA. Uniunea Salvati Romania a obtinut al treilea scor din Timis la alegerile parlamentare din 11 decembrie oferind surpriza acestui scrutin, atat la nivel national, cat si la nivel local. Filiala infiintata in aceasta toamna la Timisoara a obtinut 18% din voturi la Camera Deputatilor si 19% la Senat, in Timis.

Cu scorurile obtinute in Timis, USR va trimite in Parlamentul Romaniei doi reprezentanti . Primul dintre acestia este deputatul Catalin Drula, fost consilier al actualului prim ministru, Dacian Ciolos. Proaspatul deputat nu crede ca Ciolos va mai ramane prim ministru si da asigurari ca el si colegii sai vor incerca sa faca o opozitie cat mai serioasa viitorului guvern, si si-a stabilit si obiectivele pentru urmatorii 4 ani.

Vom spune public ceea ce credem ca este corect, vom vorbi despre faptul ca noi nu credem ca trebuie sa existe imunitate pentru parlamentari si ca trebuie sa fie ca cetatenii normali. Asa suntem si noi. Nu ne-am schimbat si nu ne vom schimba nici peste o saptamana, sa devenim scortosi si inaccesibili… Noi o sa reprezentam oamenii care ne-au ales, pentru ca nu cred ca ne-au ales sa devenim un satelit al PNL-ului sau sa ne dizolvam in alt partid. USR este o miscare independenta, care va creste si va fi alternativa care, cred eu, va da guvernul in 2020. Noi o sa facem o opozitie dura si serioasa, e obiectivul nostru… Sunt cele doua proiecte mari de infrastructura rutiera: centura sud si drumul de legatura cu autostrada de la Sanandrei pana in zona paraului Magarus. O sa stau cu toate mijloacele la dispozitie pe Ministerul Transporturilor si o sa si informez, adica eu imi propun sa tin o comunicare constanta despre activitatea noastra in Parlament„, a declarat Catalin Drula.

Al doilea reprezentant al Timisului din partea USR in Parlament va fi senatorul Nicolae Falcoi.

A fost o mana de oameni care a dormit mai putin si sunt de-a dreptul onorat ca sunt alaturi de noi. Munca de-abia de acum inainte incepe, chiar daca poate va parem un pic obositi dupa cele doua luni de munca cu strangerea de semnaturi si comtinuand cu campania.De acum inainte avem de muncit mai mult. Eu personal ma voi tine cu strictete de tot ce am promis inainte de aceste alegeri, pe toata durata campaniei. Voi fi incontinuare intre oameni si voi pastra legatura cu ei si de asemenea tin sa subliniez faptul ca voi fi un parlamentar al judetului Timis cu siguranta. Asta le-o spun timisenilor„, a declarat senatorul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. (1) …. ? tematica, cand si cum se va concretiza (inclusiv fonduri)
  (2) …. ?
  ….
  (10) … ?
  In rest, succes!

 2. Atentie! „paraului Magarus.”
  Corect: Magherus.

 3. Domnilor parlamentari,

  Constat cu tristete ca pana in prezent nimeni nu vrea sa rezolve problema penitenciarelor aglomerate din Romania, desi sunt mai multe modalitati de solutionare. Astfel daca avem in vedere faptul, ca statul roman functioneaza cu diferite institutii de stat ca chirias la particulari si plateste sume impresionante, in conditiile in care multe foste unitati miliate au fost desfiintate, va intreb de ce pana in acest moment nu de gaseste o cale ca statul sa le faca functionale si sa-si mute anumite institutii care platesc chirii mari la firme private.Cred ca nu exista interes sau poate exista anumite intelegeri oculte intre autoritatile statului si persoane fizice sau juridice ?