Opinia Timisoarei

Super party cu Andra si Holograf maine seara la Shopping City Timisoara

TIMISOARA. Toamna începe cu un super party la Shopping City Timișoara. Mâine seară, de la ora 19:00, Andra și Holograf urcă pe cea mai nonconformistă scenă din oraș, amplasată în parcarea centrului comercial: tirul Live&Crunchy by Carrefour. Mai mult, toate cumpărăturile făcute în Carrefour în intervalul 20:00 – 24:00 beneficiază de un discount de 10%.

Distracție și experiențe fun timp de o săptămână

Live&Crunchy reprezintă o serie de concerte organizate de către Carrefour în parcările magazinelor din țară. Special creat pentru acest turneu, tirul Carrefour va rămâne în parcarea Shopping City Timișoara timp de o săptămână, iar mâine seară se va transforma într-o scenă de 14 metri lungime, 10 adâncime și 2 ecrane laterale, de 2 metri lățime și 4 înălțime.

Pe lângă recitalurile Andra și Holograf, vizitatorii vor avea parte de experiențe pentru toată familia. Astfel, în zona de food, de 50×50 de metri, Ciprian Ogarcă va susține demonstrații de live cooking, cu ingrediente naturale și sănătoase, copiii se vor putea distra la zona de gaming și relaxare, iar seara e pentru prieteni: muzică bună, jocuri de lumini, fum și confetti.

Accesul este gratuit pentru toată lumea, iar mai multe informații despre Live&Crunchy pot fi găsite pe site-ul Shopping City Timișoara și pe pagina de Facebook.

Exit mobile version