Super party cu Andra si Holograf maine seara la Shopping City Timisoara

TIMISOARA. Toamna începe cu un super party la Shopping City Timișoara. Mâine seară, de la ora 19:00, Andra și Holograf urcă pe cea mai nonconformistă scenă din oraș, amplasată în parcarea centrului comercial: tirul Live&Crunchy by Carrefour. Mai mult, toate cumpărăturile făcute în Carrefour în intervalul 20:00 – 24:00 beneficiază de un discount de 10%.

Distracție și experiențe fun timp de o săptămână

Live&Crunchy reprezintă o serie de concerte organizate de către Carrefour în parcările magazinelor din țară. Special creat pentru acest turneu, tirul Carrefour va rămâne în parcarea Shopping City Timișoara timp de o săptămână, iar mâine seară se va transforma într-o scenă de 14 metri lungime, 10 adâncime și 2 ecrane laterale, de 2 metri lățime și 4 înălțime.

Pe lângă recitalurile Andra și Holograf, vizitatorii vor avea parte de experiențe pentru toată familia. Astfel, în zona de food, de 50×50 de metri, Ciprian Ogarcă va susține demonstrații de live cooking, cu ingrediente naturale și sănătoase, copiii se vor putea distra la zona de gaming și relaxare, iar seara e pentru prieteni: muzică bună, jocuri de lumini, fum și confetti.

Accesul este gratuit pentru toată lumea, iar mai multe informații despre Live&Crunchy pot fi găsite pe site-ul Shopping City Timișoara și pe pagina de Facebook.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.