Noutati :

Sunteti persoana fizica autorizata? Legea va permite sa aveti 9 angajati cu contract individual de munca

15 iunie, 2011 - 08:56 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Senatorii au decis astazi ca cei care sunt PFA-uri sa  poata avea cel mult 9 angajati cu contract individual de munca. Trebuie sa voteze si Camera Deputatilor.


Actul normativ va intra in vigoare dupa dezbaterea lui in Camera Deputatilor, care este for decizional.

Senatorii au adoptat, cu amendamente, un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 46/2011 pentru modificarea art.17 din Ordonanta Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale.

Acest amendament a fost propus de membrii Comisiei juridice si a fost insusit de Comisia economica, sesizata in fond cu proiectul de lege, dar si de plenul Senatului.

In varianta propusa de Executiv, ordonanta prevede ca persoanele fizice autorizate pot angaja terte persoane cu contract individual de munca pentru desfasurarea activitatii, fara a limita, insa, numarul acestora.

Proiectul, care a fost adoptat cu 57 de voturi „pentru”, 35 de voturi „impotriva” si o abtinere, va fi dezbatut de Camera Deputatilor, care este forul decizional.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...