Noutati :

‘Sunt singurul ministru care a votat impotriva Legii minelor!’, spune Maria Grapini, dand un nou vot de blam guvernului din care face parte

13 decembrie, 2013 - 01:50 PM
Autor: Gheorghe Ilas      
Categorie: POLITIC
6

TIMISOARA. In timp ce liderii coalitiei aflate la putere au inceput sa critice, la modul explicit, tentativa de modificare a Codului Penal pentru a crea parlamentarilor o superimunitate in fata legilor, liderul filialei Timis a Partidului Conservator, Maria Grapini, a declarat ca a votat aceasta initiativa legislativa cu constiinta impacata.

Eu ca ministru si parlamentar am posibilitatea sa nu merg la toate dezbaterile Parlamentului, din cauza activitatilor presupuse de coordonarea ministerului. In aceste conditii, as fi avut posibilitatea sa ma sustrag de la votarea Legii minelor si a modificarilor la Codul Penal, dar nu sunt omul care sa fuga de raspundere. Asadar, am participat la acele dezbateri si va pot spune ca am fost singurul ministru care a votat impotriva Legii minelor, intrucat acest proiect a ajuns in Parlament, in comparatie cu forma initiala, cu foarte multe amendamente si modificari facute de unii parlamentari. Legea are si lucruri bune, pentru care imi pare rau ca nu am votat-o, dar contine si foarte multe formulari care lasa loc la interpretari ulterioare… In ceea ce priveste modificarile aduse Codului Penal, am fost de acord cu acestea si va pot explica de ce: parlamentarii chiar nu sunt functionari publici! Ei nu pot face vreun abuz in serviciu, intrucat nimeni nu poate lua decizii de unul singur.. Tocmai de aceea, consider ca, aceste modificari, nu creeaza nici pe departe acea superimunitate de care se tot vorbeste, nu stiu cine a inventat acest termen, ci aduce doar o distinctie necesara in legislatie. Excesul verbal cu care a fost tratata aceasta problema, cu trimitere la o lovitura de stat, face foarte mult rau Romaniei! Nu inteleg cum isi permite un ambasador strain sa traga la raspundere Parlamentul Romaniei, pentru ca noi nu suntem europeni doar cand vine vorba sa cotizam”, s-a aratat revoltata Maria Grapini.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Doamna deputat, la fel ca si ceilalti idioti „reprezentati” ai Timisoarei sunteti pusa in fata aceleasi dileme din moment ce tot ati deschis gura:
  a. Sunteti mincinoasa, fiindca legea fix asta face , va acorda imunitate la anumite capitole din codul penal SI inchide procesele pe rol cu aceste acuzatii SI da o cale de iesire celor deja inchisi deja pe aceasta lege. Sa mentionez si ce efecte are scoaterea actelor administrative de sub incidenta codului penal ? Dar ce efecte au schimbarile care obliga Justitia sa va anunte dinainte cand va ancheteaza si cam cand ar dori sa inceapa sa va asculte telefoanele ?
  b. Sunteti pur si simplu o proasta incapabila sa consulte specialisti in domeniu atunci cand nu intelege ceva si voteaza orbeste conform unei comenzi de partid INDIFERENT de interesele oamenilor care au votat-o.
  In ambele cazuri ar trebui sa demisionati .

 2. Măi Homer, amice, ești idiot. Din scurta ta elucubrație băsisto-cretinoidă am reușit să-ți „citesc” nivelul cultural, educațional, moral și atitudinal.
  Prin urmare:
  a. Cultura ta generală nu depășeste „nivelul genunchiului broaștei”, ești din tagma celor ce și-ai spoit circumvoluțiunile cu ușoare urme de înțelepcine de maidan.
  b. Educațional, constat că ai fost educat printre tomberoane, prin hrumbe ce duhneau a promiscuitate, ai fost dezmierdat (7ani) de cei care te-au făcut cu un limbaj plin de sudalme și cuvinte porcoase din care încă îți tragi seva retoricii mitocănești. Probabil că tatăl tău tot așa i se adresa mamei tale (o doamnă, nu???) cum te adresezi și tu unei doamne, care mai este și ministru.
  c. Morala ta nu este nici de origine creștină și nici chiar filosofică, pentru că ție îți cade greu la stomac orice ține de „legea morală în noi și cerul înstelat deasupra noastră”. Expresia chipului tău o fi pe măsura imoralității tale, a modul doct în care te exprimi.
  d. Atitudinal esti un jalnic epigon, o umilă și nevolnică slugă a unui satrap căruia îi produci numeroase ofrande de slugărnicie, căruia îi sorbi scârbavnica duhoare de marinar alcolizat și abrutzat prin locante și spelunci jegoase
  Și, în final, ceva pe măsura a ceea ce ești: MARȘ JIGODIE, LA JAVRA TA ORDINARĂ !!!

  • mah Boulene,
   sa merje tov. Grapinii fosta scretare de partid comonist la penzie cai dija batrana. Probabil ca tzo dat tovarasa ceaua bani s-ai dai l*imbe icish pi forum. asa-i bey asta??? sa tzo trag si tziii.

  • Imi cer scuze, probabil m-am timorat si n-am inteles ce ai scris :).
   Argumentele matale care sa combata ce am scris eu sunt care?
   Limbaj de 2 lei si injurii pe internet e tot ce esti capabil sa produci ? Probabil nu intelegi faza asta cu tehnologia in care sa intimidezi pe cineva anonim e o jalnica irosire de energie 🙂
   Ceva interesant era sa produci argumente contra desi sunt obisnuit ca USL-istii ordinari sa nu poata face asta. Mi-ar fi placut o discutie cu cineva care sa poata face asta :), pacat.
   Pace tie si celor care belesc tara asta de vie chiar in preajma comemorarii Revolutiei, poate in viitorul apropiat veti primi ce vi se cuvine.

 3. @platon: esti jenant ! Esti abonat la casieria USL-ului ?

  • asa fratele meu,
   trage-l in tzapa si tu pi boulian pintru l’embile cei da lu aia di la usl.abar n-are di politica si vini icishia cu prostii.