Sunt 17 copii cu COVID in spital la Timisoara. Avem peste 400 de bolnavi cu coronavirus internati in tot judetul

TIMISOARA. Situatie tot mai grea in spitalele din Timisoara si din judet. Avem peste 400 de pacienti cu coronavirus internati. Dintre acestia 17 sunt copii.

CITESTE SI: Peste 420 de elevi infectati cu COVID, la Timisoara si in judet. In total, aproape 9.000 invata in sistem online 

CITESTE SI: Medicul Virgil Musta de la Timisoara: Spitalele sunt pline, in 2 zile la Babes nu vom mai avea paturi nici in pre terapie. In acest ritm, vom ajunge la 15.000 de cazuri pe zi. Unde vor intra toti acei pacienti cu forme severe de COVID?

In sectiile de Terapie Intensiva, marti dimineata, erau 46 de pacienti cu COVID internati. Dintre acestia, 7 la Spitalul Judetean Timisoara, 12 la Victor Babes, 8 la Spitalul din Lugoj, 10 la Spitalul Militar, iar 6 la Spitalul Municipal Timisoara. Acestora li se adauga alti 3 internati in ATI la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Surse medicale au precizat pentru opiniatimisoarei.ro ca in paturile obisnuite destinate ingrijirii pacientilor cu COVID erau, marti dimineata, 82 de infectati la Spitalul Judetean Timisoara, dintre care 17 in sectia speciala pentru copii, 92 la Victor Babes, la Lugoj erau internati 44 bolnavi, la Spitalul CFR din Timisoara 41, alti 46 in containerele Spitalului Militar de campanie, 28 la Spitalul Municipal Timisoara, 17 la Spitalul din Faget, 9 la Spitalul din Sannicolau Mare si 21 la cel din Jimbolia. Acestora li se adauga 48 la Institutul de Boli Cardiovasculare.
In total, 428 pacienti.

Luni, rata de infectare cu coronavirus in Timis era de 5,32, iar la Timisoara 7,15 la mia de locuitori. A fost instituita carantina de noapte de weekend, insa e de asteptat ca restrictiile sa fie extinse, avand in vedere ca marti e preconizata o crestere de peste la 7,5 la mia de locuitori.

CITESTE SI: Am ajuns la 7,15 la mie rata de infectare cu COVID la Timisoara. 356 de cazuri noi de coronavirus in Timis, 82 sunt copii

CITESTE SI: 109 morti si peste 5600 de noi imbolnaviri cu COVID in Romania. Timisul, in continuare pe primul loc intre judete la numarul de infectari

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Adrian spune:

    De AVC, de infarct, din alte cauze nu mai moare nimeni de 2 ani!?