‘Sunetul muzicii’ va rasuna in Piata Libertatii, la Timisoara. Seara de musical, intr-un eveniment plin de culoare. Intrarea este libera

TIMISOARA. Serile de muzica si teatru, pregatite de studentii si profesorii de la Facultatea de Muzica si Teatru a Universitatii de Vest continua la Timisoara in aceste zile.

La UVT, Cultura este Capitala‘ este motto-ul sub care timisorenii sunt invitati la o seara de musical in Piata Libertatii. Muzica se va impleti cu dansul contemporan si baletul in reprezentatii pline de creativitate prin care tinerii vor aduce pe scena cateva dintre cele mai cunoscute musical-uri din toate timpurile.

Miercurea aceasta, de la ora 20:00, pregatim o reinterpretare a istoriei musicalului, in cadrul unui eveniment eclectic si atipic, ce combina duetele, tertele si ariile cu o oferta coregrafica in care baletul intra in dialog cu dansul contemporan. Reprezentatia acestora realizeaza o trecere organica si efervescenta printr-o serie de momente cheie din istoria musicalului precum: The sound of music, The spoon full of sugar, Fantoma de la Opera, I Feel Pretty – West Side Story, Cocosatul de la Notre Dame„, transmite coordonatorul spectacolului pe pagina de Facebook a evenimentului cultural, conf. univ. dr. Maria Șarba din cadrul Facultatii de Muzica si Teatru a UVT.

Seara de musical incepe miercuri, 22 iunie, de la orele 20.00, in Piata Libertatii din Timisoara. Intrarea este libera.

‘WePerform – Seri de muzica si teatru’ editia a II-a este organizat in aceste zile la Timisoara de catre
Fundatia Universitatea de Vest in parteneriat cu Universitatea de Vest si Facultatea de Muzica si Teatru cu sprijinul Facultatii de Arte si Design. Este vorba despre o serie de 7 evenimente in cadrul proiectului ‘La UVT, Cultura este Capitala’ care face parte din Programul Cultural „Timisoara 2023 – Capitala Europeana a Culturii” teritoriul Oameni statia Reflectii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...