Noutati :

Summer Sale la Shopping City Timisoara

8 iulie, 2019 - 12:33 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Perioada reducerilor continua la Shopping City Timisoara. In vara aceasta te poti bucura de reduceri pana la 70% la diverse magazine de imbracaminte, incaltaminte si produse cosmetice. Iata lista magazinelor care te asteapta cu cele mai atractive promotii:

ÎMBRĂCĂMINTE

— > Berska: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 40% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Bigotti: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 30% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > C&A:  Beneficiezi de  până la 50% reducere la produsele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Cropp: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 50% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Fanylux: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 50% reducere la articolele selecționate.

— > House: Până în 6 iulie, beneficiezi de până la 55% reducere la articolele seleționate.

— > H&M: Beneficiezi de  până la 50% reducere la produsele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— >  KVL: Până în 17 iulie, beneficiezi de până la 60% reducere la articolele seleționate.

— > LC Waikiki: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 30% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Levi’s: Beneficiezi de  până la 60% reducere la produsele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Motivi: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 60% reducere la o selecție de articole din colecția de primavara-vara. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > New Yorker: Beneficiezi de  până la 50% reducere la produsele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Orsay: Până în 26 august, beneficiezi de până la 50% reducere la o selecție de articole de îmbrăcăminte și accesorii. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Peek & Cloppenburg: Beneficiezi de până la 50% reducere la produsele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Penti: Beneficiezi de  până la 50% reducere la produsele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Pull&Bear: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 40% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Reserved: Beneficiezi de  până la 50% reducere la produsele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Sinsay: Beneficiezi de  până la 75% reducere la produsele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Stradivarius: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 40% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Suvari: Până în 15 iulie, poți beneficia de până la 50% reducere sau poți achiziționa diverse outfituri din magazin, precum:

 • Costum de ceremonie + cămașă + încălțăminte din piele + curea + butoni + parfum la prețul de 1299 RON (toate produsele sunt la alegere)
 • Costum slim/ regular + cămașă + cravată (toate 3 oricare din magazin) la prețul de 749 RON
 • O pereche de pantaloni (de costum, casual sau scurt) + cămașă sau tricou la prețul de 169 RON
 • Sacou + cămașă sau tricou + pantaloni la prețul de 449 RON
 • 2 tricouri de bumbac la prețul de 49 RON
 • 2 tricouri polo bumbac la prețul de 89 RON
 • 2 tricouri polo cu model la prețul de 139 RON
 • 4 șosete din bumbac la prețul de 29 RON sau 3 șosete din bambus la prețul de 49 RON

— > Triumph: Până în 31 august, beneficiezi de până la 50% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Zara: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 40% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

 

ÎNCĂLȚĂMINTE

— > Aliss Shoes Beneficiezi de până la 50% reducere la produsele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— >  Anna Cori: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 40% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— >  Benvenuti:  Până în 31 august, beneficiezi de până la 55% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Office Shoes: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 30% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Salamander: Până în 10 august, beneficiezi de până la 30% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

 

ACCESORII

— > Meli Melo Până în 15 iulie, beneficiezi de până la 50% reducere la articolele seleționate.

— > Sabrini: Până în 31 iulie, beneficiezi de o mulțime de reduceri la articolele selecționate:

 • Reducere până la 50% la produsele Pandora
 • Reducere până la 35% la o selectie diamante si pietre pretioase
 • Reducere până la 50% la perle montate pe argint
 • Reducere până la 40% la o selecție de ceasuri

 

BEAUTY

— > Kendra: Până în 31 iulie, beneficiezi de o mulțime de promoții:

 • La produsele de parfumerie Nina Ricci beneficiezi de 20% reducere
 • La produsele de make-up Deborah Milano beneficiezi de 30% reducere
 • La produsele selecționate de parfumerie și skincare poți beneficia de reduceri de până la 30%

— > ProBeauty: Până în 31 august, beneficiezi de 20% reducere la produsele Nook.

— > Pupa Milano: Până în 1 septembrie, beneficiezi de până la 50% reducere la produsele selecționate cu prezentarea cardului de fidelitate Pupacard. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— >Sephora: Până în 21 iulie, beneficiezi de până la 70% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Yves Rocher: Până în 09 iulie, poți beneficia de până la 50% reducere la la produsele selecționate.

 

SPORT

— > Hervis Sport: Până în 31 august, beneficiezi de până la 50% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Intersport: Până în 01 octombrie, beneficiezi de până la 50% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Sport Vision: Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 40% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

— > Sizeer : Până în 31 iulie, beneficiezi de până la 30% reducere la articolele selecționate. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. 

Mai multe detalii despre evenimentele organizate de Shopping City Timisoara puteti descoperi pe site-ul www.shoppingcitytm.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...