Opinia Timisoarei

Succes fantastic pentru ACS Poli Timisoara! Victorie importanta impotriva Pandurilor

Obositi si cu probleme mari de efectiv, ACS Poli a reusit o revenire de zile mari la Severin, contra Pandurilor, in etapa a 5-a din play-out. Cu un capitan nou pentru acest joc, croatul Soljic avand aceasta onoare, banatenii nu au inceput bine jocul de langa Dunare, dar a terminat excelent un meci „pe viata si pe moarte”.

Hlistei a deschis scorul cu un gol de generic pentru gazde, in minutul 25, dupa ce gazdele au dominat debutul de joc, dar incetul cu incetul violetii au reintrat in joc. Draghici a ratat de la punctul cu var egalarea, astfel ca la pauza s-a intrat cu 1-0! Repriza a doua s-a jucat aproape exclusiv la poarta amfitrionilor, mai ales dupa eliminarea lui Samson. Banatenii au fortat cel putin egalarea, dar au obtinut mult mai mult. Pedro Henrique a egalat in minutul 70, iar socul pentru gazde a fost mare, astfel ca Barbut a punctat pentru 1-2, dupa doar doua minute… Canu a facut ca victoria Timisoarei sa fie sigura, mai ales ca si Ene a fost eliminat, astfel ca Poli s-a impus fara emotii! 3-1 pentru violeti care urca pe 4 in play-out si deocamdata respira usurati.

Pandurii: Stanca – Samson, C. Ene, Fl. Ilie, Busu, Cioinac, Pacurar, Hlistei, Surugiu, Firtulescu, Negrut. Au mai intrat: Negoita, Sarghi, Hamed
ACS Poli: Straton – Straut, Canu, Scutaru, Novak, Artean, Soljic, Barbut, Mailat, Popovici, Draghici, Barnoi

Exit mobile version