Noutati :

Subiectele la romana la Evaluarea Nationala 2015! Ce le-ar putea pica elevilor si care e baremul de corectare?

22 iunie, 2015 - 09:03 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

UPDATE: Avem SUBIECTELE LA ROMANA la Evaluarea Nationala 2015! Vezi ce a picat la Limba Romana la Evaluarea Nationala 2015! Baremul de corectare!

TIMISOARA. Emotiile au inceput pentru cei aproape 5000 de elevi din judetul Timis care sustin prima proba din cadrul Evaluarii Nationale 2015, dar si pentru parintii lor care-si doresc un loc la un liceu cat mai bun si potrivit pentru viitorul parcurs al copiilor.

Conform calendarului de desfasurare a examenului de Evaluare Nationala 2015 pentru absolventii claselor a VIII-a, luni, 22 iunie 2015, are loc proba scrisa la Limba si literatura romana.

Accesul elevilor in centrele de examen a fost permis pana la ora 8.30. Proba a inceput la ora 9.00 iar elevii au la dispozitie doua ore pentru a rezolva subiectele. Ei vor fi sta cate unul in banca, in ordine alfabetica, potrivit listelor afisate la intrarea in sali.Din momentul distribuirii subiectelor, niciun elev nu mai poate intra in sala si niciun elev nu poate parasi sala (decat daca preda lucrarea scrisa). La expirarea celor 120 de minute acordate, elevii trebuie sa predea lucrarile in faza in care se afla, neavand voie să depaseasca timpul stabilit; trei elevi raman in sala pana la predarea ultimei lucrari.

In judetul Timis s-au inscris pentru sustinerea Evaluarii Nationale 4.927 de elevi, din care 10 sunt din promotia precedenta.

Mai multe modele de subiecte au fost postate de Ministerul Educatiei pentru proba de Romana de la Evaluarea Nationala, pe internet. Astfel copiii se puteau orienta in legatura cu ceea ce le va pica in aceasta dimineata. Subiectele vor fi asemanatoare.

Vezi AICI MODELE DE SUBIECTE  anuntate pentru Evaluarea Nationala 2015 la Limba si literatura romana!

Vezi AICI BAREMUL DE CORECTARE la limba si literatura romana!

Vom reveni pe opiniatimisoarei.ro in scurt timp cu SUBIECTELE date in aceasta dimineata la proba de limba romana de la Evaluarea Nationala 2015!

Parintii au, poate, cele mai mari emotii. Multi dintre ei asteapta la gardurile liceelor sa afle ce-au facut copiii la examen.

Evaluare Nationala 2015. Calendar

22 iunie – limba si literatura romana – proba scrisa

23 iunie  – limba si literatura materna – proba scrisa

24 iunie – matematica – proba scris

26 iunie – afisarea rezultatelor (pana la ora 16)

26 iunie – depunerea contestatiilor (orele 16 – 20)

27 iunie-29 iunie – rezolvarea contestatiilor

30 iunie – afisarea rezultatelor finale dupa contestatiiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...