Noutati :

Subiecte la istorie BAC 2013, sesiunea de toamna. Vezi ce a picat la istorie la a doua sesiune a Bacalaureatului!

28 august, 2013 - 10:23 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

A doua sesiune de Bacalaureat din acest an a continuat cu proba scrisa la matematica, pentru elevii de la profilul Real, sau istorie, pentru cei de la Uman. In Timis, 1500 de elevi au dat examen la matematica si 180 la istorie.

Subiectele la Istorie

Elevii au avut de rezolvat 3 subiecte:

I. Pe marginea a doua texte despre Romania in perioada lui Gheorghe Gheorghiu – Dej, elevii trebuiau sa raspunda mai multor intrebari printre care cine era conducatorul Romaniei in 1940 si care era legea fundamentala a statului roman.

II. Pe marginea unui text despre domnia lui Stefan cel Mare in Moldova, elevii au raspuns catorva intrebari.

III. Formarea statului roman – perioada de sfarsit de secol al XIX-lea si inceput de secol XX:

In aceasta sesiune dau examen elevii care nu s-au prezentat sau care nu au promovat in sesiunea de vara, dar si absolventi ai promotiilor anterioare, care au picat bacalaureatul in sesiunile din anii trecuti.

Ultima proba a examenului de Bacalaureat va avea loc vineri 30 august. Aceasta este proba la alegere, candidatii au care au terminat la profilul real au de ales intre biologie, informatica sau fizica, iar absolventii care au finalizat cursurile unui liceu cu profil uman au de ales intre geografie, logica, filosofie, psihologie sau economie.

Primele rezultate vor fi afisate in 2 septembrie, pana la ora 12.00, iar contestatiile vor fi depuse intre orele 12.00 si 16.00. In 3-4 septembrie vor fi solutionate contestatiile, iar in 5 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...