Noutati :

Subiecte gresite la examenul de definitivat! Zeci de candidati din Timis au primit subiecte eronate!

17 iulie, 2012 - 03:00 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
1


TIMISOARA. Dupa gafa de la Evaluarea Nationala, Ministerul Educatiei a gresit si subiectele la examenul de definitivat. Zeci de candidati din Timis pentru definitivarea pe post de invatator au primit subiecte gresite!

Intr-adevar am primit subiecte gresite de la minister. A avut loc deja o corectie la subiectele pentru invatatori, venita tot de la Ministerul Educatiei, iar candidatii vor sta o ora in plus in examen. Inspectoratul Scolar n-are nicio culpa, s-a ocupat de partea de organizare, de spatiu, supraveghere si logistica”, explica Francisc Halasz, presedintele comisiei judetene.

Noi ne-am ocupat de organizarea inspectiilor la clasa si am transmis la minister situatia din judet”, a adaugat presedintele comisiei judetene de definitivat.

In judetul Timis, 154 de candidati sustin examenul de definitivat in invatamant la 34 de discipline. Pentru fiecare disciplina au fost doua subiecte a cate 4.5 puncte fiecare, la care se adauga un punct din oficiu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Basescu e de vina