Noutati :

Studio de televiziune la cheie, in Timisoara. Poti avea propria emisiune

4 martie, 2019 - 12:59 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Daca iti doresti sa ai propria emisiune de televiziune, studioul Sud- Vest TV din Timisoara este locul ideal. Nu trebuie decat sa vii cu invitatii, iar echipa de televiziune se ocupa de tot ceea ce este nevoie.

Astfel, studioul Sud – Vest TV ofera, „la cheie” tot ceea ce este nevoie pentru o emisiune televizata. Echipa va personaliza studioul, va pune la dispozitie personalul si echipamentele necesare, serviciile de protocol si tot ceea ce este nevoie pentru realizarea unei productii.

Serviciul se adreseaza tuturor celor care au o categorie de audienta la care tin si vor sa faca dezbateri cu invitati pe anumite teme de interes intr-un cadru organizat,profesional.

In anumite conditii si in functie de genul emisiunilor care se doresc a fi realizate, difuzarea se poate face si pe pagina postului de televiziune SUD VEST TV, iar daca acestea au o frecventa saptamanala si se incadreaza in anumite standarde, pot fi preluate spe difuzare chiar si in cadrul postului de televiziune regional SUD VEST TV sau se poate asigura distributia semnalului ”punct la punct” catre un alt canal de televiziune.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...