Studentii Universitatii Politehnica Timisoara promit distractie pe cinste la Balul Electro Stars

TIMISOARA. Liga Studentilor din Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (LSFETc), Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare (Liga AC) si Liga Studentilor din Facultatea de Electrotehnica si Electroenegertica (LSFEE) organizeaza Balul Electro Stars, in data de 24.11.2016.

Acesta este destinat studentilor din anul intai la Facultatea de Automatica si Calculatoare, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si Facultatea de Electrotehnica si Electroenegertica, din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.

Pe perioada preselectiilor, participantii au avut de trecut anumite probe precum: prezentare proprie, pentru a vedea interactiunea cu publicul, realizarea unei mici scenete, pentru a vedea ingeniozitatea si proba de dans, pentru a vedea cat de talentati sunt.

In cadrul Balului, participantii vor avea de trecut prin diverse probe pentru a dobandi titlul de Miss si Mister Electro. Se vor intrece in probe de dans si de cultura generala, iar organizatorii le-au pregatit si o proba surpriza, tocmai pentru a vedea cum reactioneaza in situatii neasteptate.

Tinerii promit ca in noaptea balului distractia va fi garantata.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.