Noutati :

Studentii Universitatii de Vest sunt buni si la carte si la sport! Ce premiu au adus la Timisoara?

28 aprilie, 2015 - 03:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Vicecampioni nationali! O echipa de studenti din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara s-a situat pe locul II la competitia organizata de Hexagonul Facultatilor de Drept din tara.

Concursul s-a desfasurat pe perioada 23-25 aprilie la Cluj-Napoca si a cuprins 3 probe stiintifice (Drept civil, Drept penal si Drept constitutional) si 4 probe sportive (fotbal, street-ball,  tenis de masa, sah).

Clasamentul general al competitiei a fost urmatorul:
locul I – Universitatea din Bucuresti,
locul II – Universitatea de Vest din Timisoara,
locul III – Universitatea din Craiova,
locul IV – Universitatea „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca,
locul V – Universitatea „Al. I. Cuza” Iasi,
locul VI – Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu.

La UVT avem tineri competitivi, creativi, performanti, dovada fiind astfel de rezultate importante in concursuri nationale si internationale.  Important de retinut este ca nu conteaza atat de mult premiul obtinut.  Marele castig este ceea ce ei invata pe parcursul competitiei, abilitatile identificate si dezvoltate”, spune Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Echipa Facultatii de Drept din cadrul UVT a fost alcatuita din: Oana Suba, Alexandra Bob (Drept civil); Iulia Casap, Alexandrina Perian (Drept penal); Mihai Milar, Denisa Ardelean (Drept constitutional); Bogdan Popa (tenis de masa); Filip Barnu, Alexandru Bonda, Elvis Coman, Cristian Dobre, Alexandru Manea, Alex Manole, Paul Peica, Adrian Semen, Ioan Ugocian (fotbal); Paula Afrim, Alina Dekany, Maria Dragoi, Sabrina Dutu, Larisa Parlea (street-ball); Alexandru Mindrean (sah).

Pregatirea studentilor a fost coordonata de conf. univ. dr. Florin Mangu (drept civil),
lect. univ. dr. Laura Stanila (drept penal), lect. univ. dr. Andreea Vertes-Olteanu (drept constitutional),  conf. univ. dr. Florin Motiu (probe sportive).

Autor: Bogdan BanInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...