Studentii timisoreni il trimit pe ministrul Funeriu la Paris cu avionul. I-au si cumparat bilet si i l-au pus la posta

Actiune zgomotoasa de protest a studentilor de la Universitatea de Vest!

Tinerii i-au cumparat in mod simbolic un bilet de avion ministrului Educatiei, doar "dus" catre Paris, si i l-au pus la posta. Studentii au iesit din amfiteatre in pauza dintre cursuri si s-au adunat in fata Universitatii de Vest unde au dat drumul la muzica, au dansat, iar unul, ceva mai talentat, i-a interpretat o melodie lui Daniel Funeriu. Zece dintre tineri, membri ai Organizatiei Studentilor din UVT, au pornit in mars spre oficiul postal din Complexul Studentesc unde au pus un plic timbrat in cutia postala. Pe plic au scris "France yourself!", parafrazand un indemn american mai greu de reprodus. In plic au pus o bucata de hartie pe care imprimasera un bilet de avion catre Paris. Actiunea studentilor face parte dintr-o serie de proteste programate in aceasta saptamana la UVT vizavi de noua lege a Educatiei. Maine, tinerii sunt asteptati sa-si scrie nemultumirile fata de sistemul de invatamant romanesc intr-o condica. [nggallery id=67] [local /wp-content/uploads/2010/11/protest-studenti.flv]

Actiune zgomotoasa de protest a studentilor de la Universitatea de Vest!

Tinerii i-au cumparat in mod simbolic un bilet de avion ministrului Educatiei, doar „dus” catre Paris, si i l-au pus la posta.

Studentii au iesit din amfiteatre in pauza dintre cursuri si s-au adunat in fata Universitatii de Vest unde au dat drumul la muzica, au dansat, iar unul, ceva mai talentat, i-a interpretat o melodie lui Daniel Funeriu.

Zece dintre tineri, membri ai Organizatiei Studentilor din UVT, au pornit in mars spre oficiul postal din Complexul Studentesc unde au pus un plic timbrat in cutia postala. Pe plic au scris „France yourself!”, parafrazand un indemn american mai greu de reprodus. In plic au pus o bucata de hartie pe care imprimasera un bilet de avion catre Paris.
Actiunea studentilor face parte dintr-o serie de proteste programate in aceasta saptamana la UVT vizavi de noua lege a Educatiei.
Maine, tinerii sunt asteptati sa-si scrie nemultumirile fata de sistemul de invatamant romanesc intr-o condica.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. numele corect este Vlad PAUN, nu PAUNA

  2. Foarte bine dragilor…multa bafta si nu va lasati…france them up! 😉