Noutati :

Studentii se pregatesc de JobShop! Companii din Timisoara, dar si din Germania, Austria si Serbia vin la eveniment!

14 martie, 2012 - 03:41 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. 41 de companii vin in intampinarea studentilor pentru a-i ajuta sa-si gaseasca un loc de munca sau unul de practica peste vara. Tinerii se pot inscrie la interviuri cu angajatorii, training sau ateliere tehnice!

JobShop, unul dintre cele mai mare evenimente de cariera din Timisoara, a ajuns la a XIX-a editie. Organizatia BEST (Board of European Students of Technology) a pregatit pentru tinerii care doresc sa-si gaseasca un loc de munca sau de practica mai multe activitati.

Una dintre noutatile din acest an o reprezinta prezenta a trei firme din alte tari la Timisoara. Este vorba de companii din Germania, din Austria si din Serbia care isi trimit reprezentanti sa gaseasca cei mai buni studenti in disciplinele tehnice pe care sa-i poata pregati si, de ce nu, angaja.

JobShop se deruleaza in perioada 17-23 martie. In 21 si 22 martie sunt organizate zilele de stand, in care companiile le prezinta celor interesati informatii despre activitatile pe care le desfasoara, despre job-urile vacante, precum si despre oportunitatile de angajare si stagii de practica.

Tinerii pot participa la ateliere tehnice la sediul multinationalelor, vor discuta cu personalitati de succes despre cum au reusit in cariera, vor putea sustine interviuri pentru angajare si participa la sesiuni de training ce pun accentul pe dezvoltarea informala, pe persuasiune sau negociere.

Nici in acest an nu lipsesc vizitele la firme si zoom-urile pe companie in cadrul carora studentii pot pune intrebari despre ceea ce-i intereseaza la o anumita firma. Sunt asteptati atat studenti din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, cat si tineri din cadrul profilelor tehnice ale celorlalte universitati.

Studentii se pot inscrie pe site-ul www.jobshop.ro pentru activitatile din cadrul celor 7 zile de manifestari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...