Noutati :

Studentii politehnisti vor putea invata de acasa. Platforma virtuala Geodesy-Instruct a fost lansata la Timisoara

9 martie, 2012 - 12:14 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Studentii din Vestul tarii, din centrul si din Bucuresti vor avea la dispozitie suport tehnic si analize complexe in cadrul platformei online Geodesy-Instruct. Vezi despre ce este vorba!

Platforma virtuala, lansata la Timisoara, ii ajuta pe studenti prin faptul ca acestia nu mai sunt legati sa fie prezenti fizic la ore. Ei nu mai trebuie sa vina dimineata la cursuri, ci pot accesa online, de acasa, cursul”, ne spune Carmen Grecea, coordonator pentru asigurarea calitatii in cadrul proiectului „Retea de colaborare universitara online in scopul dezvoltarii capacitatii de a furniza competente superioare in domeniul geodeziei”, proiect finantat prin fonduri europene, valoarea totala fiind e aproape 10 milioane de lei.

Un alt obiectiv al derularii proiectului consta in faptul ca activitatea de predare-invatare va fi mai relaxata, iar randamentul studentilor va creste.

Beneficiari directi sunt studentii. Dar ei sunt viitori patroni, iar prin ei, angajatii vor fi formati mai usor si mai bine pregatiti. Proiectul se desfasoara pe doi ani. Lucram in comun cu specialisti de toti partenerii”, a precizat Gheorghe Badea, managerul proiectului, din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti.

Proiectul este adresat studentilor din cadrul facultatilor de geodezie si constructii din cadrul celor patru uinversitati.
Beneficiarul programului este Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” din Iasi, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia si compania Siveco Romania.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Iar SIVECO ?! Daca si asta va merge ca programul Casei de asigurari de santatate, e clar ce vor pati studentii de la constructii. Am crezut ca e vorba de toti studentii!!!