Noutati :

Studentii Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor de la Universitatea de Vest din Timisoara vor face practica la ADR Vest

8 februarie, 2012 - 11:03 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Studentii din ciclul licenta vor participa la stagii de pregatire din vara acestui an. Ei vor fi implicati in diferite proiecte ale Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest. Protocolul de colaborare dintre cele doua institutii a fost semnat miercuri.

Marilen Pirtea, decanul FEAA si Sorin Maxim, directorul ADR Vest, au semnat un protocol prin care vor fi organizate stagii de practica pentru studentii interesati de tematici precum dezvoltarea regionala si accesarea fondurilor europene.

Implicarea viitorilor economisti in proiectele derulate de ADR Vest va aduce un plus de valoare componentei de dezvoltare. Astfel, din aceasta vara, studentii vor participa la stagii de practica”, a precizat Sorin Maxim.

Marilen Pirtea a spus ca „studentii nostri au nevoie de o componenta practica foarte activa intrucat realitatea economica nu se afla in carti si manuale. Ei vor contribui la dezvoltarea mdiului social si economic”.

Protocolul semnat face parte din demersurile prin care Universitatea de Vest se deschide spre comunitatea locala, mediul economico-social si piata muncii, a adaugat Marilen Pirtea. „Datorita acestei colaborari FEAA nu produce someri de lux, toti studentii nostri putand gasi un loc de munca la finalizarea studiilor”, subliniaza decanul FEAA importanta colaborarii cu ADR Vest.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...