Noutati :

Studentii Facultatii de Constructii din cadrul UPT, castigatori ai concursului national CADRE

21 ianuarie, 2022 - 11:11 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Dupa ce, cu an in urma au castigat premiul pentru macheta celui mai frumos pod, studentii Facultatii de Constructii din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara au revenit si au participat recent la cea de-a VII-a editie a concursului studentesc „CADRE – Concurs de mAchete de poDuri si feRme din lEmn”, organizat de Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, online, prin intermediul platformei Microsoft Teams.

La acest concurs din partea Facultatii de Constructii a Universitatii Politehnica Timisoara, au participat 4 echipe, studenti din anii de studiu lll, IV si anul II master. Studentii echipelor participante au fost:
Echipa „MELBIA” –Melania Pirvanescu si Bianca Mihaela Purisel, anul III, sectia Inginerie Civila in limba germana (ICG), echipa castigatoare a premiului I pentru cel mai rezistent pod.
Echipa „BUILT TO LAST” –Robert-Catalin Eppel, anul III, sectia Inginerie Civila. Studentul a castigat mentiune speciala pentru „frumusetea machetei – sectiunea Poduri”.
Echipa „FUTURE BRIDGE” –Calin Alexandru Munteanu, anul III, sectia Inginerie Civila in limba germana (ICG).
Echipa „Alpha” – Dan Radu BaRDAN, anul Il, master Infrastructuri pentru Transporturi (IPT), castigand mentiune speciala pentru „frumusetea machetei – sectiunea Ferme”.

Studentii au fost coordonati de cadrele didactice: conf.dr.ing. Bota Adrian, prof.dr.ing. Dan Sorin, s.l.dr.ing. Fekete-Nagy Luminita si indrumati direct de dr.ing Viorel-Constantin Todea, respectiv drd.ing. Maura Vioreanu, din partea departamentului CCI.

Toate cele 4 echipe din cadrul UPT au dat dovada de implicare, seriozitate, spirit de echipa si inovatie in realizarea machetelor. Cu toate ca gradul de competitivitate a fost unul ridicat, cu echipe participante de la universitati tehnice de renume din Romania, echipa „MELBIA” a fost desemnata castigatoarea locului I.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...