Noutati :

Studentii economisti au fost premiati in cadrul Galei PRACTeam Timisoara. VEZI FOTO!

25 iulie, 2012 - 06:31 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. 300 de studenti din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul UVT au participat, in acest an universitar, la proiectul PRACTeam, in valoare de 21 de milioane de lei.

Tinerii, aproape 200 de la ciclul licenta si peste 100 de la cel de master, au urmat stagii de practica la companii din Timisoara unde au transpus din teorie in practica ceea ce au invat in bancile scolii.

Dupa un an de munca, studentii au primit diplome si certificate de merit si de excelenta, iar cei mai buni dintre acestia au fost premiati.

Gala PRACTeam de la Timisoara a avut loc la sediul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, decanul Ovidiu Megan felicitandu-i pe tineri pentru performantele lor si pentru activitatile desfasurate in cadrul companiilor unde au facut practica.

Unii dintre studenti au fost angajati in cadrul companiilor dupa stagiile de practica urmate. Proiectul reprezinta un mare plus si o oportunitate pentru studenti care au sansa sa urmeze stagii complete de practica in cadrul a numeroase companii si institutii din Timisoara“, a precizat acesta.

Premiile teritoriale acordate  studentilor pe baza rezultatelor obtinute in stagiile de practica sunt urmatoarele: Premii pentru performante deosebite demonstrate pe parcursul sau la sfarsitul stagiului de practica: 1 Premiu de excelenta (1.850 lei), 12 Premii I pentru rezultate exceptionale (1.200 RON) obtinute pe perioada stagiului de practica (cate un student de la fiecare specializare de licenta si masterat).

O alta categorie de premii alocate studentilor in cadrul proiectului care se va acorda la nivel inter-regional consta in  Premii concursul „Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica”): Premiul I inter-regional – 1.600 lei, Premiul II inter-regional – 1.500 lei, Premiul III inter-regional – 1.400 lei. Premierea studentilor va avea loc in cadrul evenimentului inter-regional Gala PRACTeam, care se va desfasura la Oradea in 27 iulie.

Proiectul „Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii între universitati si mediul de afaceri” (acronim PRACTeam) este cofinantat din Fondul Social European. Valoarea proiectului este de 21 de milioane de lei. Proiectul a fost desfasurat de FEAA din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, in colaborare cu Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii din Oradea (coordonator) si Facultatea de Dtiinte Economice si Administratie publica din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare“ Suceava.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Da precis au fost angajati…in cadrul stagiului de practica unii studenti au invatat cum sa dea cu matura, sa spele vase etc