Noutati :

Studentii din Timisoara cauta cele mai bune ocazii sa plece in strainatate la X-Fair, targul de internship-uri!

13 noiembrie, 2012 - 02:58 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. AIESEC Timisoara organizeaza X-Fair, targul de internship-uri care le ofera studentilor din capitala Banatului ocazia sa plece in strainatate la stagii de practica platite.

Organizatia studenteasca a initiat prima editie a targului de internship-uri, X-Fair, la Timisoara.

AIESEC ofera doua mari programe, prin care tinerii pot accesa un intership: Global Internship si, respectiv, Global Community Development.

Global Internship le ofera studentilor posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile profesionale in domeniul pe care il studiaza. Ei vor participa la un stagiu de practica platit la o companie din strainatate.

Prin programul Global Community Development tinerii pot pleca intr-un internship de voluntariat, participand la diferite proiecte care se axeaza pe schimb cultural, dezvoltarea abilitatilor personale si creare de activitati, impreuna cu alti voluntari, care sa aduca o schimbare in societate si mediul local.

Ofertele de internship-uri pe care se va pune accentul in cadrul acestui targ vor fi axate pe domenii precum educatie culturala, limbi straine, IT, inginerie electrica/electronica, marketing, management, economie si resurse umane”, explica Andrada Mihaela Falcoi, Vice-Presedinte Market Development, AIESEC Timisoara.

X-Fair se va desfasura in aceasta saptamana pana in data de 16 noiembrie, in fiecare zi intre orele 10:00-15:00, dupa cum urmeaza: marti si miercuri, 13-14 noiembrie – Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii Politehnica, in holul de la parterul facultatii (in corpul Electro) si joi si vineri, 15-16 noiembrie – Universitatea de Vest, in holul principal.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...