Noutati :

Studentii din Timisoara, au mers cu sutele la vot in Complexul Studentesc! VEZI FOTO!

29 iulie, 2012 - 04:18 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Peste 400 de persoane au iesit la vot la sectia din Complexul Studentesc, de la Colegiul National de Arta „I. Vidu”, pana la miezul zilei. Tinerii au votat pe listele suplimentare, intrucat nu au buletin de Timisoara.

Avem peste 400 de persoane care au votat in sectia noastra pana la orele 13.00”, ne-a spus Mirela Ursu, presedintele Comisiei de la Sectia 111 de votare.

Persoanele care nu au  domiciliul in Timisoara, pot vota, pe liste speciale, in orice sectie de votare. Studentii si-au exprimat optiunea in sectia cea mai apropiata de Complexul Studentesc.

Am venit sa votez. Peste vara lucrez si nu am mers acasa si de aceea am venit sa votez aici, pentru ca tot in acest loc am votat si la alegerile locale”, ne-a spus unul dintre tineri.

Votez aici pentru ca am ramas peste vara la Timisoara si le-am promis parintilor ca ies la vot. Nu va spun cum votez, dar va spun ca ar trebui sa se hotarasca soarta tarii prin participare la vot, nu prin neparticipare”, a precizat, cu destula indarjire in glas Alina, una dintre studentele care au votat la sectia de la Colegiul „I. Vidu”.

FOTO: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. „Am venit sa votez. Peste vara lucrez si nu am mers acasa si de aceea am venit sa votez aici, pentru ca tot in acest loc am votat si la alegerile locale”, ne-a spus unul dintre tineri.”

    Nu avea cum sa voteze in acel loc la alegerile locale daca nu avea buletin de Timisoara, ceea ce e exclus!