Noutati :

Studentii de la Arhitectura vor ‘desena’ portile de intrare in Timisoara

31 ianuarie, 2013 - 01:03 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
4

TIMISOARA. Studentii de la Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii Politehnica din Timisoara vor participa la un concurs ce va fi initiat de Primaria Timisoara, pentru portile de intrare in oras.

Primarul Nicolae Robu a anuntat initierea competitiei pentru  tinerii viitori arhitecti care vor veni cu idei.

Eu doresc ca ca portile de intrare sa poata scoata in evidenta, pe de o parte prioritatile Timisoarei, cele mai importante premiere, brandurile cele mai notorii ale Timisoarei si pe de alta parte, cele mai importante obiective de vizitat  in Timisoara. Voi fi foarte preocupat sa promovam brandurile noastre. Nu am in vedere aspecte pur comerciale. Nu e normal ca daca vine cineva in Timisoara si merge sa serveasca o masa, la intrebarea ce bere se poate servi sa i se raspunda altceva decat numele berii din orasul nostru, la fel si in cazul vinului„, a declarat Robu.

Intrebat daca si proiectul initiat de deputatul Alin Popoviciu, impreuna cu studentii de la Facultatea de Arhitectura, privind portile de intrare in oras va intra in atentie, Nicolae Robu a spus ca acel proiect nu i-a fost prezentat.

Daca este valabil, intra si el in analiza, alaturi de ideile noi pe care le vor genera studentii care vor dori sa se implice in acest proiect. Vom face o esimare cat costa si vom aloca bani. In masura in care proiectul va avea o valoare ridicata, vom face o planificare si il vom aborda intr-o anumita succesiune„, a subliniat Robu.

Deocamdata nu a fost estimat un cost al acestui proiect.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. si Gara de Nord este o poarta de intrare in oras

  2. dar sio de iesire …. pt olteni daca s-ar putea

  3. =))

  4. Sa promoveze gara de nord ca obiectiv turistic. Sigur vesticii nu au vazut in viata lor asa ceva.