Noutati :

Studentii cu initiativa din Universitatea Politehnica Timisoara, fata in fata cu antreprenori de succes

23 octombrie, 2018 - 10:13 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara sprijina in mod deosebit dezvoltarea de afaceri de catre studentii si absolventii acesteia. In acest context, miercuri 24 octombrie 2018, incepand cu ora 18:00, in amfiteatrul K1 din Centrul de Conferinte al UPT, va avea loc evenimentul Antreprenor 21, desfasurat in cadrul Societatii Antreprenoriale Studentesti din UPT (SAS-UPT) in parteneriat cu INCUBOXX si cu sprijinul organizatiilor studentesti membre ale Conventiei Organizatiilor Studentesti din Politehnica (COSPol).

In cadrul respectivei actiuni, mai multi antreprenori de succes vor oferi informatii despre:
• pasii necesari demararii unei afaceri de succes
• elaborarea unui plan de afaceri
• solutii de finantare
• strategii de implementare a afacerii.

Ulterior evenimentului, studentii interesati au posibilitatea de a participa la un Concurs de Idei de Afaceri, avand sansa de a accede la acceleratorul de afaceri studentesti urmând a fi transferati ulterior la INCUBOXX sau IncubArt.

Intreaga actiune se desfasoara in cadrul proiectului CNFIS-FDI-2018-0533 intitulat „Dezvoltarea unui accelerator de afaceri studentesc in cadrul societatii antreprenoriale studentesti din Universitatea Politehnica Timisoara – DAAS_SAS-UPT”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...