Noutati :

Studenti din toata tara, la Universitatea Politehnica Timisoara, in cadrul unei noi editii a proiectului Exchange

25 martie, 2017 - 09:40 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. La Universitatea Politehnica Timisoara este in desfasurare o noua editie a proiectului Exchange. Studenti din Iasi, Bucuresti, Sibiu, Alba-Iulia si Oradea au venit la UPT pentru a studia in intervalul 20.03.2017 – 26.03.2017. Tot in aceasta perioada, studenti de la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii au ocazia sa particpe la cursurile desfasurate in centrele universitare partenere.

„Suntem incantati ca putem oferi colegilor din anii de licenta posibilitatea de a experimenta mediul academic, respectiv viata sociala si culturala din alte centre de profil din tara. Schimburile de experienta ne-au ajutat sa ne largim orizonturile, sa construim prietenii si sa evaluam in cunostinta de cauza calitatea programului de studii ales”, a declarat Vasile Aluas, coordonatorul proiectului Exchange.

Liga Studentilor din Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (LSFETc) coordoneaza acest proiect si isi propune sa ofere studentilor posibilitatea de a compara modalitatile de predare, materiile si dotarile existente in oferta educationala a facultatilor implicate in proiectul Exchange.

LSFETc ​are ca scop principal reprezentarea studentilor din Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, atat la nivelul intregii universitati, cat si la nivel local si national. Actiunile si demersurile acestei organizatii sunt menite sa imbunatateasca mediul educational, social si profesional al studentilor pe care ii reprezinta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...