Noutati :

Studenti din cinci orase vin la Universitatea Politehnica din Timisoara in cadrul proiectului Exchange

14 noiembrie, 2016 - 01:51 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Liga Studentilor din Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (LSFETc) organizeaza un proiect, destinat studentilor din anii de licenta, care le ofera acestora oportunitatea de a experimenta mediul academic si viata sociala, dar si culturala din alte centre de profil din tara.

Perioada de desfasurare a proiectului este 14 noiembrie -20 noiembrie, timp in care studentii vor studia in alte centre universitare din orase precum: Iasi, Bucuresti, Sibiu, Alba-Iulia, Oradea, urmand ca in locul acestora, sa vina studenti din centrele partenere.

afis-exchange

Studentii veniti la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii vor avea obligatia sa participe la cursurile, seminariile si laboratoarele aferente anilor in care sunt inmatriculati. Astfel, acestia vor fi capabili sa intre in cadrul oferit de aceasta facultate, sa compare modurile de predare, materiile si dotarile. Totodata acestia vor avea sansa de a experimenta o materie noua care sa le trezeasca interesul si pe care sa doreasca sa o aprofundeze in viitor.

Scopul proiectului „Exchange” este de a oferi sudentilor din Facultatea de Electronica si Telecomunicatii oportunitatea de a experimenta mediul academic si viata sociala, dar si culturala din alte centre de profil din tara.

Astfel, studentii au sansa de a testa si a compara modul de invatamant din alte centre universitare. Mai mult, studentii vor experimenta alte metode de abordare a materiilor studiate in facultate, sau a unor materii ce nu sunt incluse in curicula universitara a facultatii.

Liga Studentilor din Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (LSFETc) urmareste, prin proiectul de fata, integrarea culturala si sociala a studentilor ce provin din zone diferite ale tarii. Prin primirea in schimbul de experienta a acestora, asiguram o cale de acces intre noi si locul din care provin, aratand permisivitate si integrare etnica si sociala.

LSFETc are ca scop principal reprezentarea studentilor din Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, atat la nivelul intregii Universitati, cat si la nivel local si national. Actiunile si demersurile acestei organizatii sunt menite sa imbunatateasca mediul educational, social si profesional al studentilor pe care ii reprezinta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...