Noutati :

Studenti din 7 tari invata limba romana la Universitatea Politehnica Timisoara

16 septembrie, 2013 - 12:14 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara  desfasoara, in al cincilea an consecutiv, cursuri intensive de limba romana pentru studentii straini, finantate prin programul Erasmus (European Intensive Language Course – EILC).

Universitatea Politehnica, prin intermediul Facultatii de Stiinte ale Comunicarii si al Departamentului Mobilitati si Cooperari Internationale, urmareste ca, pana in 18 septembrie, cei 12 studenti, veniti din  Estonia, Franta, Germania,  Italia, Scotia, Spania si Turcia, sa participe la cursuri si laboratoare care sa le deschida gustul pentru limba romana, sa se bucure de frumusetea culturii romanesti traditionale si moderne, precum si sa participe la activitati culturale si sociale care sa le faciliteze integrarea in programele de studii din tara noastra.

Cursurile intensive de limba straina si mobilitatile internationale in timpul studiilor de licenta, masterat si doctorat se inscriu in politica Uniunii Europene de stimulare a competentelor specifice profesionistilor din aceasta parte a lumii, iar programul ERASMUS este una din formele disponibile de sustinere pentru tinerii care doresc sa exploreze, in procesul lor de formare intelectuala, diversitatea academica si culturala europeana.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Si dupa ce vor invata limba Romana , la ce le foloseste ?