Noutati :

StudCard a fost lansat la Timisoara! Reduceri substantiale pentru studenti!

21 martie, 2012 - 03:19 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. Tinerii din mediul universitar au parte de reduceri la localuri si magazine din oras prin intermediul unui card adresat lor! Vouchere cu peste o suta de reduceri le sunt oferite studentilor timisoreni!

StudCard ofera in Timisoara cele mai multe facilitati pentru tineri, un pachet de vouchere cu peste 100 de reduceri, colaborand cu peste 40 de agenti economici, acoperind toate domeniile de interes ale studentilor (cumparaturi, divertisment, cultura ,cabinete medicale, cabinete medicale s.a.), inclusiv reducerea pe transportul in comun se ofera pe baza cardului StudCard.

O data cu lansarea legitimatiei StudCard se lanseaza si versiunea de site StudCard Timisoara (www.studcard.ro) unde studentii vor completa formularul pentru a intra in posesia cardului si vor putea urmari reducerile si evenimentele incluse in proiect.

Punctele de eliberare ale legitimatiei StudCard in Timisoara sunt:
1. Sediul Organizatiei Liga Studentilor AGROWEST, Calea Aradului nr. 119.
2. Sediul Organizatiei Timisoara Dental Students, cladirea facultatii de medicina dentara, Bd-ul. Revolutiei nr. 9, etaj 6.
3.Sediul American Experience, Str Socrate Nr 4 Parcare Camin 12-17 – Complex Studentesc.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...