Noutati :

Strigator la cer! Baietel de 5 ani violat de un vecin de 13 ani in Timisoara

12 septembrie, 2011 - 10:21 AM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: EVENIMENT
1

TIMISOARA. Poveste cutremuratoare la Timisoara! Un copil de numai 5 ani a fost violat de unul cu 8 ani mai mare.  Nenorocirea s-a petrecut ieri intr-o curte cu mai multe case din Calea Buziasului. Cei doi copii erau vecini.

Duminica, mama pustiului de 5 ani a mers la slujba la biserica si a rugat-o pe vecina care are baiatelul de 13 sa ii supravegheze copilul. Femeia i-a lasat pe cei doi copii singuri pret de cateva minute pana cand a facut niste cumparaturi in apropierea casei.

Cand s-a intors nu a observat nimic suspect. Micutii se jucaul linistiti.  Mama celui mai mic s-a intors la scurt timp de la biserica si l-a luat pe baietel acasa. Seara insa, baietelul s-a plins mamei de dureri in zona anala.

Femeia l-a dus la spital la Louis Turcanu, unde medicii au constatat ca micutul fusese violat.  Imediat, mama a depus plangere la Politie, iar oamenii legii au inceput cercetarile. L-au identificat rapid pe autor: nimeni altul decat fiul de 13 ani al vecinei, cu care pustiul se jucase.

Dat fiind faptul ca violatorul are sub 14 ani nu poate raspunde pentru faptele sale.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. e pui de moldovean jegos -e vinitura scarboasa. parintii violatorului sunt din patria violurilor, violentei, crimelor, incesturilor si kurvelor-moldova cea inapoiata