Noutati :

Strehaia s-a mutat in parcul din fata Spitalului Judetean Timisoara! Ce a ramas in urma?

28 iulie, 2015 - 11:52 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
8

TIMISOARA. Veniti la Timisoara in vizita la o ruda internata, mai multi romi din Strehaia au decis sa se odihneasca in parcul din fata Spitalului Judetean.

Nu s-au multumit sa stea linistiti pe iarba, ci s-au apucat sa arunce tot felul de ambalaje si alte gunoaie tot acolo.

Un trecator furios a sunat la Politia Locala si a cerut oamenilor legii sa intervina. Agentii ajunsi la fata locului aveau sa constate ca cele sustinute de timisoreanul care a facut sesizarea se confirma.

Romii au fost luati la intrebari. Cu totii erau din Strehaia, judetul Mehedinti. Pentru ca au abandonat deseuri pe spatiul verde s-au ales cu amenzi.

Foto: AdevarulInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 8comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Big like pentru politisti daca e adevarat ca le-a dat amenda!

 2. Big like și pentru cetățeanul care a sunat la poliție, nu a trecut indiferent!

 3. asa e corect

 4. Mig like peste Strehaia.

 5. bravo cetatean cu simt civic ;bravo politie comunitara ;asa se face intrun oras care vrea sa fie civilizat si sa educe pe cei care nu sun civilizatit

 6. A mea parere este ca Politia a fost libera fara misiuni ca de alfel nu se intimpla lucruri marunte de acestea pe de alta parte asa zis romi sau tigani din mehedinti au fost foarte civilizati si siau cerut scuze pentru dertanjsi au acordat sa lase curat,inca mai curat decit a fost cu toate ca sau aless cu amenzi usturatoare,in concordanta cu actiunea Politiei nu este raspunzatoare la toate anunturilor telefonice,in acelasi moment am avut placerea sa dau telefon pentru racolarea uney fete din parc de doi tineri si mi sa inchis telefonul de trei ori si am renuntat.Oricum multumim pentru fiecare actiune respectoasa a politiei judetene Timisoara.

 7. Exemplar gestul concitadinului care n-a trecut indiferent, exemplară atitudinea Poliţiei locale, dar articolul este stupid intitulat. Un clan de indivizi necivilizaţi dintr-o mahala ce are numele derivat de la etnia respectivă NU înseamnă un întreg oraş cu 12.000 de locuitori, cum este Stehaia. “Logica” băsistă a lăsat dâre adânci…
  Este dezolant a constata câtă incultură, lipsă de iubire de patrie şi răutate transpar din astfel de atitudini, deloc potrivite cu urbea mea natală, despre care nu voi conteni a crede că este cel mai inteligent oraş românesc (a fost, până cu trei ani în urmă, şi cel mai frumos, acum, îmi vine să plâng de disperare amintindu-mi cum a fost nimicit cel mai fermecător colţ identitar al Timişoarei: scuarul din Piaţa Libertăţii, adică o splendidă tradiţie veche de 155 de ani, în perfectă consonanţă cu renumele de Oraş al parcurilor)!

 8. Pentru astia ar trebui reinfiintate lagarele de munca…”Arbeit macht frei”.. nu ?