Strazile din Timisoara unde s-au dat o multime de amenzi in cateva ore pentru gunoi depozitat langa pubele

TIMISOARA. Timisorenii, amendati pe banda rulanta pe strazile unde au fost gasite gunoaie depozitate langa tomberoane. Aceasta desi reprezentantii asociatiilor de locatari spun ca adesea se intampla ca oameni ai strazii sa rascoleasca prin pubele si sa arunce deseurile langa ori unii nesimtiti, care n-au contracte cu firma de salubritate le depoziteaza pe furis.

CITESTE SI: Peste 1500 de oameni in mars de protest pe strazi la Timisoara fata de infrastructura sportiva praf din oras. Video si foto

In urma controalelor efectuate in cursul zilei de ieri (joi, n.r.), s-a constatat pe Aleea Poienitei – Str. Transilvania o depozitare masiva de deseuri, la fata locului fiind gasite indicii care au condus la identificarea a trei persoane care au depozitat acolo resturile, langa pubelele amplasate in zona. Acestea au fost sanctionate contraventional cu amenda, cu cate 1000 de lei conform HCL 454/2017 si HCL 371/2007.
De asemenea, doua asociatii de proprietari au fost sanctionate contraventional cu amenda in valoare totala de 3500 lei pentru gestionarea necorespunzatoare a deseurilor si neintretinerea spatiului verde limitrof imobilului. Amplasamentul a fost igienizat de catre operatorul de salubrizare, urmand sa se transmita Primariei datele persoanelor responsabile, in vederea recuperarii cheltuielilor.
Verificarile au continuat pe Str. Gheorghe Baritiu si Splaiul N. Titulescu, unde au fost constatate 11 depozitari de deseuri, fiind identificate 8 din persoanele care au depozitat aceste gunoaie langa pubelele asociatiilor, acestea au fost sanctionate contraventional cu amenda in valoare de 1000 lei fiecare„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Totodata, au fost identificate trei autoturisme parcate pe spatiul verde amenajat urmand ca proprietarii acestora sa fie identificati si sanctionati.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pe str. Ion Roată Nr 6 în fiecare marți și vineri sunt depozitate cartoane și cutii chiar dacă acolo funcționează o firmă, aceasta neavând pubelă galbenă cum este obligatoriu la orice firmă.