Opinia Timisoarei

Strazi inchise circulatiei in zona centrala, la inceput de saptamana, la Timisoara. Autobuzele STPT vor circula pe trasee modificate

TIMISOARA. Lucrarile de asfaltare in zona centrala continua si la inceputul saptamanii viitoare, iar soferii vor trebui sa circule pe rute ocolitoare.

CITESTE SI: Descopera secretele cartierului Fabric din Timisoara! Muzeul National al Banatului organizeaza tururi ghidate 

Strada Mihai Eminescu va ramane inchisa si luni, pana in jurul orei 20, pe tronsonul dintre bBulevardul Revolutiei si strada Michelangelo. Pe aceasta bucata de drum se va asterne stratul de legatura. Astfel, si luni autobuzele STPT vor circula pe rute modificate.

L40 – de la Punctele Cardinale (Piata I.C. Bratianu), autobuzele vor circula normal pe strada Martin Luther – bulevardul Revolutiei din 1989 – dupa care vor vira pe strada Hector. Statia “Hector” va fi statie de capat de linie. Statia “Traian Grozavescu” va fi suspendata pe perioada lucrarilor.

L16 – troleibuzele vor circula normal pe bulevardul I.C. Bratianu pâna la sensul giratoriu de la intersectia cu strada Michelangelo, apoi vor intoarce in sens si vor opri in statia “I.C.Bratianu” de lânga Parcul Civic, dupa trecerea de pietoni. Statia “I.C. Bratianu” va fi statie capat de linie. Statia “Traian Grozavescu” va fi suspendata pe perioada lucrarilor.

L15 si Expres 7 – autobuzele vor circula normal pe strada Michelangelo pâna la intersectia cu bulevardul I.C.Bratianu, apoi vor intoarce in sensul giratoriu si vor reveni pe strada Michelangelo. Statia capat de linie va fi la statia “Parcul Copiilor”, care este situata pe strada Michelangelo, intre bulevardul C.D. Loga si bulevardul Mihai Eminescu. Statia “Traian Grozavescu” va fi suspendata pe perioada lucrarilor„, transmit reprezentantii STPT.

Si daca luni seara este preconizata finalizarea lucrarilor pe strada Mihai Eminescu, de marti, 24 august, de la ora 7, pana duminica, 29 august, in jurul pranzului, bulevardul C.D. Loga va fi inchis circulatiei intre strada Michelangelo si Bulevardul Revolutiei. Inchiderea strazii este necesara pentru turnarea stratului de legatura si a celui de uzura.

Exit mobile version