Noutati :

Strazi importante INCHISE la Timisoara, mijloace RATT, deviate!

24 martie, 2017 - 01:31 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Soferii din Timisoara sunt avertizati ca zeci de strazi si bulevarde, poduri, dar si intersectia de la Michelangelo vor fi inchise.

CITESTE SI: Traseele pe care vor circula cele 6 noi microbuze violet in Timisoara! Pe unde merg de luni? 

Circulatia va fi complet blocata duminica, 26 martie, din cauza unui eveniment sportiv, iar lista finala a strazilor inchise a fost aprobata in Comisia de Circulatie a Primariei Timisoara.

La Timisoara vor fi organizate o cursa de semimaraton, o stafeta, un cros de 10 km, un cros popular de 3 km si cateva curse pentru copii.

Masura inchiderii circulatiei va fi impusa duminica in prima parte a zilei.

Iata traseul pe care vor fi inchise strazile in 26 martie, intre orele 9.00 si 13.00!

Piața Unirii – strada Vasile Alecsandri – strada 20 Decembrie 1989 – Catedrala Mitropolitana – bulevardul Mihai Viteazul – Piata Balcescu – bulevardul Mihai Viteazul – bulevardul Vasile Parvan – bulevardul Corneliu Coposu – strada Pestalozzi – splaiul Nistrului – bulevardul 3 August 1919 (pana la intersectia cu strada Zlatna) si retur: bd. 3 August 1919 – splaiul Nistrului – bd. Corneliu Coposu – bd. Vasile Parvan – str. 20 Decembrie 1989 – bd. I.C. Bratianu (pana la intersectia cu str. Michelangelo)- str. C. Telbisz- str. A. Pacha – Piata Unirii.

Si circulatia pe liniile de transport public care trec prin aceste zone va fi oprita/deviata temporar.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...